Ponuka vín

Chardonnay 2018

Polosuché

Víno má zlatožltú farbu. Vo vôni po včelom vosku v chuti prechádza do tónov exotického ovocia doplnené jemnou kyselinkou v závere.
Prípadný jemný sediment nie je vadou vína a zodpovedá technológii pri jeho výrobe.

  • Cukornatosť pri zbere: 24˚NM
  • Celkové kyseliny: 6,5 g/l
  • Zvyškový cukor: 8,2 g/l
  • Teplota podávania: 8-10˚C
  • Obsah alkoholu: 14,6 %
  • Objem: 750 ml

Pesecká leánka 2018

Suché

Svieže víno s príjemnou kyselinou zlatožltej farby. V chuti môžete nájsť náznaky zeleného čaju prípadne anízu, vyznačuje sa tanínovým záverom.
Prípadný jemný sediment nie je vadou vína a zodpovedá technológii pri jeho výrobe.

  • Cukornatosť pri zbere: 22,5˚NM
  • Celkové kyseliny: 6,2 g/l
  • Zvyškový cukor: 5,7 g/l
  • Teplota podávania: 8-10˚C
  • Obsah alkoholu: 13,9 %
  • Objem: 750 ml

Veltlín zelený 2018

Polosuché

Víno žltozelenej farby s ovocnou chuťou prechádzajúcou do mandle so sladkým záverom a jemnou kyselinkou, doplnené mineralitou.
Prípadný jemný sediment nie je vadou vína a zodpovedá technológii pri jeho výrobe.

  • Cukornatosť pri zbere: 23˚NM
  • Celkové kyseliny: 5,5 g/l
  • Zvyškový cukor: 8,3 g/l
  • Teplota podávania: 8-10˚C
  • Obsah alkoholu: 13,9 %
  • Objem: 750 ml

Saint Laurent 2018

Suché

Víno má sýtu rubínovo červenú farbu. Vyznačuje sa plnou ovocnou chuťou s náznakmi kôstkového ovocia a výrazným záverom po višniach. Víno má harmonizujúcou kyselinku.
Prípadný jemný sediment nie je vadou vína a zodpovedá technológii pri jeho výrobe.

te nájsť náznaky zeleného čaju prípadne anízu, vyznačuje sa tanínovým záverom.
Prípadný jemný sediment nie je vadou vína a zodpovedá technológii pri jeho výrobe.

  • Cukornatosť pri zbere: 21,5˚NM
  • Celkové kyseliny: 5,9 g/l
  • Zvyškový cukor: 1,6 g/l
  • Teplota podávania: 10-12˚C
  • Obsah alkoholu: 12,5 %
  • Objem: 750 ml

Chardonnay 2017

Polosuché

Víno má jemnú zelenožltú farbu. V chuti sú tóny exotického ovocia, ananásu. V závere je prijémne krémové (biskvitové tóny), doplnené pikantnou kyselinkou.
Prípadný jemný sediment nie je vadou vína a zodpovedá technológii pri jeho výrobe.

  • Cukornatosť pri zbere: 22˚NM
  • Celkové kyseliny: 5,9 g/l
  • Zvyškový cukor: 11,6 g/l
  • Teplota podávania: 8-10˚C
  • Obsah alkoholu: 13,4 %
  • Objem: 750 ml

Pesecká leánka 2017

Polosladké

Víno má zlatožltú farbu s jemným náznakom muškátu vo vôni. Vyznačuje sa plnou ovocnou chuťou s náznakmi sušených marhúľ, jemným muškátovým záverom a harmonizujúcou kyselinkou.
Prípadný jemný sediment nie je vadou vína a zodpovedá technológii pri jeho výrobe.

  • Cukornatosť pri zbere: 22˚NM
  • Celkové kyseliny: 6,9 g/l
  • Zvyškový cukor: 22,5 g/l
  • Teplota podávania: 8-10˚C
  • Obsah alkoholu: 12,6 %
  • Objem: 750 ml

Dievčie hrozno 2017

Polosladké

Víno má jantárovožltú farbu s plnou vôňou a chuťou po citrusovom a žltom ovocí. Po vypití zanecháva príjemný dojem dojem v dochuti. Svieža harmonizujúca kyselinka je doplnená jemnou mineralitou.
Prípadný jemný sediment nie je vadou vína a zodpovedá technológii pri jeho výrobe.

  • Cukornatosť pri zbere: 22˚NM
  • Celkové kyseliny: 6,8 g/l
  • Zvyškový cukor: 24,9 g/l
  • Teplota podávania: 8-10˚C
  • Obsah alkoholu: 13,0 %
  • Objem: 750 ml